Toevallige ontmoeting

op de verjaardag van haar overleden moeder ontmoette Yvette een oude buurman. Toen ze hem even later zocht, wachtte haar echter een grote verassing.

Yvette bezocht het graf van haar moeder elk jaar op haar moeders verjaardag. Dit jaar had Yvette lang moeten overwerken en tegen de tijd dat ze haar bloemen op het graf van haar moeder legde,was de zon al bijna ondergaan.

feit007graf01ill06Een vriendelijk buurman

Yvette liep niet graag in de schermer over het kerkhof en ze schrok toen ze iemand zag naderen. Toen de persoon dichterbij kwam herkenden ze in hem echter haar moeders oude buurman, meneer Visser. Hij bezocht het graf van zijn vrouw en bracht Yvette naar de uitgang. Hij informeerde naar haar vaderen nadat ze wat hadden gepraat groette hij haar bij het hek en liep terug naar graf van zijn vrouw.

Hulpvaardig spook

In de auto bedacht Yvette zich dat haar vaders vriend meneer Visser wilde zien en ze ging  terug naar het kerkhof. Bij het graf van mevrouw Visser was niemand. Verbijsterd staarde Yvette naar de grafsteen: onder de naam van mevrouw Visser stond die van haar man; meneer Visser lag naast zijn vrouw begraven Yvette glimlachte,   glimlachte, dankbaar voor zijn hulp.

Tot haar verbazing stuitte Yvette op een overleden kennis van haar moeder.

Een Reactie op “Toevallige ontmoeting

  1. mooi verhaal ik geloof er ten stelligste in

Plaats een reactie